Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fotópályázatra érkezett fotók

2009.04.20

Kristóf Kornél képei

Tisztelt gyermekalapítvány,

én Kristóf Kornél Rodrigó a Verőcei Géza Fejedelem Általános iskola 3. osztályos tanulója küldök néhány fényképet a fotópályázathoz.
A fényképeket én készítettem és az osztályommal megbeszéltük, hogy küldjem be a pályázatukra. Mi sokat beszélgettünk a fényképen látható szemetelésről és arról, hogy sokkal szebb lenne, ha tiszta és virágos lenne a környezetünk, és nem ilyen szemetes.
Mi azt választottuk, hogy ne szemetes legyen a lakóhelyünk, hanem virágos és tiszta.
A fényképek a környékünkön készültek a patak partján. A fényképek elkészülte után, azokat a szemeteket összeszedtük amit tudtunk.
Az öreg fa a képen már több, mint 300 éve áll a lakóhelymem mellett, a lefotózott műanyag zacskó lebomlási ideje is legalább annyi, ez hihetetlen volt nekem, amikor apukám elmesélte. Borzasztó lenne, ha felnőtt koromban is ott kellene látnom a szemetet a pataknál.
Az osztállyal eldöntöttük, hogy ha megnyerjük a versenyt, akkor az ajándékba kapott tanítási szünnapot olyan kirándulásra fordítjuk, ahol a szemetet összeszedjük a kirándulás során, amit látunk azt felvesszük és kihozzuk a természetből és kukába tesszük, mert ott a helye.
A fényképeket a apukám lekicsinyitette, ha szükség van rá, akkor el tudom küldeni egyenként nagy méretben is.
A virágok a fotókon az anyukám kedvencei, egyet a patak parton fotóztam kicsit feljebb a szemetektől.
Szeretném, ha az osztályom megnyerné a pályázatot, mert sokat tettünk érte, még a plakátot is a legyorsabban csináltuk meg a suliban, de ha nem nyerünk, akkor is fogunk tenni a környezetünkért.

üdvözlettel

Kori

 

A mappában található képek előnézete Kristóf Kornél képei

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.