VAKÁCIÓ

2009.08.03

Sziasztok! Bár javában tombol a nyár, és remélem nem a számítógépen csüngtök... azért jelentkezem, hogy megvagyunk még, csak most éppen semmi olyan esemény nem történik, Képamiről be lehetne számolni. Ez nem azt jelenti, hogy nem történik esemény...de nem ám! Történik bizony. Óriási készületekben vagyunk. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kiírt egy pályázatot, melyre minden erőnkkel készülünk.

Az EPE ( Egészségporta Egyesület) segítségével készülünk egy Európai Uniós pályázatra, melyet az NFÜ ( Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) írt ki egészségfejlesztési támogatások odaítélése céljából.

Mivel mi nagyon szeretnénk az egészségünket fejleszteni...( a gyerekeink egészségét), ezért nagy örömmel veszünk részt ebben a pályázatban, melynek most folynak az előkészületei.

Mit szeretnénk a pályázattal elérni?

• A gyerekek sportlehetőségeit szeretnénk bővíteni. A meglévőket szélesebb körben elterjeszteni, valamint újakat is behozni, a helyi adottságok és lehetőségek függvényében.
  • A gyerekek lelki egészség fejlesztését és csapatépítését szeretnénk az elkezdett kísérletek nyomán folytatni, valamint bővíteni.
  • Szeretném, ha a megfogalmazott igények teljes mértékben kielégülhetnének, és minden olyan gyermek sportolását tudnánk biztosítani, akiknek igénye van rá.
  • Szeretném, ha a pályázat által kialakulna azokban a gyerekekben is az igény a sportolásra, akik eddig a sportlehetőségek szűkössége miatt nem találták az érdeklődésüknek megfelelő mozgási lehetőséget, vagy anyagi okokból nem tudtak azokon részt venni.

Gyergyai Krisztina